SE VORES NYHEDER HER

GITTERVÆG

Gittervæggene, som vi kalder dem, er utroligt fleksible, alsidige og brugbare.

Væggene kan tilpasses frit og kreativt, da de består af et enkelt skelet, hvortil vi har udviklet en serie af tilbehør, bl.a. kassetter, hylder, blomsterholdere og skrivebord. Miks og match efter ønske og fantasi, og skræddersy funktion efter eget ønske. Kun fantasien sætter grænser her.

Benyt væggene som grønne vægge, kreativ arbejdsplads, udstillingsplads, kombinerede funktioner eller noget helt femte.

Gittervæggene kan være enkeltsidede eller dobbeltsidede, og kommer som standard med skjulte hjul, så det altid er let at flytte på dem.

Se produktspecifikationer

SIDDEPODIER

Vores nye serie af siddemøbler består af fleksible stole, som vi kalder  siddepodier.

Siddepodierne fås både i almindelig siddehøjde og som barstol. Det ergonomisk udformede sæde, som er betrukket med blødt læder, sikrer en god siddekomfort.

De flyttes desuden nemt med én hånd og uden løft ved hjælp af det indbyggede Easy-Move-hjulsystem, som er skjult i soklen af glasblæst rustfrit stål.

Vores siddepodier er en komfortabel siddeplads, som udnytter pladsforhold optimalt og harmonerer med mange moderne miljøer.

Se produktspecifikationer

BLOMSTERKUMMER

Vi har udviklet og fremstillet et utal af blomsterkummer i tidens løb. Vi har designet en ny blomsterkummeserie, som er en videreudvikling af den originale serie.

Kummerne er fremstillet i rustfrit og pulverlakeret stål, og kombinerer tidløst skandinavisk design med nyttig funktion. Denne serie passer ind i de fleste moderne indretninger.

Funktionerne er praktiske, og inkluderer blandt andet en aftagelig plantekummeindsats, skjulte hjul i den integrerede sokkel samt et nyudviklet vandingssystem til langtidsvanding.

Se produktspecifikationer