FUNKTIONELT DESIGN I TIDLØSE LINJER

PEANCO blev grundlagt i 1993 af ingeniør Peder Dreier som en selvstændig del af hans eksisterende maskinfabrik. Det første produkt var et nyudviklet blomsterkummesystem i rustfrit stål, som blev en stor succes i Danmark og store dele af Europa. De tidløse blomsterkummer findes hos mange virksomheder og institutioner, blandt andet Danmarks Nationalbank, Danmarks Radio og forskellige lufthavne.

Vi har løbende udvidet og tilpasset vores produktprogram, og i dag designer og fremstiller vi et bredt udvalg af eksklusive indretningsartikler, som alle er baseret på funktionelt og tidløst design. Vi tilbyder også specialløsninger, som skræddersyes efter individuelle behov og ønsker.

PEDER DREIER
Ingeniør og grundlægger af PEANCO

FORM & FUNKTION

Siden begyndelsen i 1993 har vi fulgt vores kerneværdier for form og funktion. For os er disse værdier ligeværdige og uadskillelige for godt design. Et produkt kan være smukt, men ubrugeligt; brugbart, men uelegant. Vi prioriterer altid et ligevægtigt forhold mellem form og funktion, og det kommer til udtryk i alle vores produkter.

FORM OG FUNKTION
ER VORES KERNEVÆRDI